Thursday, April 3, 2014

AMERİKA TERÖRİSTLERİ NASIL DESTEKLİYOR?




amerika teroristleri nasil destekliyor 1
ABD başkanı Ronald Reagan, Afganlı mücahitlerle Beyaz Saray'da - 1985


amerika teroristleri nasil destekliyor 2 
Soldan sağa ön sırada: Pakistan gizli servis (ISI)başkanı, CIA başkanı William Webster, operasyon şefi Clair George, ISI'lı bir albay, bir CIA görevlisi Milt Bearden 1987'de Pakistan'ın kuzey batı sınırında bir mücahit (terörist) eğitim kampında.

Sevgili okurlar, Amerika'nın El Kaide dahil teröristleri desteklediğini önceki yazımda anlatmıştım. Fotoğrafları eklemeyi unutmuşum:) işte fotoğraflar ve videolar:

http://www.youtube.com/watch?v=d4lf0RT72iw#t=30

Linkteki videoda dönemin ABD ulusal savunma danışmanı Brezinski ile Afgan'lı mücahitler görülüyor.

Amerika'nın El Kaide'yi nasıl yaratıp, nasıl desteklediği buradan okuyabilirsiniz:

http://bucurukveben.blogspot.com.tr/2014/02/dusmanla-yataga-girmek.html

Makalenin orijinal ismi 'şeytanla uyumak'. Ve bir global research yazısı.

http://www.globalresearch.ca/sleeping-with-the-devil-how-u-s-and-saudi-backing-of-al-qaeda-led-to-911/5303313 

Amerika, teröristleri destekleyerek ve 'size demokrasi getireceğiz size özgürlük getireceğiz' Libya'yı yok etti. Irak'ı yok etti. Mısır'ı karıştırdı, Yemen'i keza. Tüm bu ülkelerde desteklediği şeriatçı teröristler terör estiriyorlar ve hiçbirinde iç huzur kalmadı, çoğu bölündü. Sürekli şiddet, kargaşa içindeler. Bildiğiniz gibi şimdi de laik bir ülke olan Suriye'ye dadandı. Dört yıldır Suriye Amerika'ya ve teröristlere karşı direniyor. Esat kaybederse, Suriye de şeriatçı teröristlerin eline geçecek.

Bildiğiniz gibi Amerika, yıllarca saman altından pkk'yı da desteklemişti. Pekçok Türk subayı bölgede çatışırken, ABD helikopterlerini pkk'lılara tıbbi yardım, yiyecek, vs. atarken suç üstü yakalamıştı. Bunların çoğunun üstü kapatıldı. Eşref Bitlis gibi Amerika karşıtı komutanlar 'kaza süsü' verilerek öldürüldü. 

Amerika, epeydir Ukrayna'ya da demokrasi götürmeye karar verdi! Orada dinci teröristler yok ama Amerikan yanlıları ile Amerikan karşıtları var. ABD parasıyla uyduruk bir 'turuncu devrim' yapılmıştı. Tamamen Ukrayna'yı Amerika'ya bağımlı hale getirmek maksatlı. Bildiğiniz gibi Ukrayna Karadeniz kıyısında bir ülke. Eğer ABD'nin eline geçerse, Rusya Amerika karşısında iyice zayıflayacak. Şu anda Ukrayna'da şiddet olayları arttı, ABD yüzünden tıpkı Yugoslavya gibi ikiye bölünme tehlikesi var. ABD'nin Karadeniz'e çıkışı kolaylaşacak. Ukrayna konusunu ayrıca yazacağım.



No comments:

Post a Comment